Benjamin Franklin (1706-1790) Liria

Benjamin Franklin (1706-1790)

Benjamin Franklin (1706-1790)

“Kush heq dorë nga liria me mbrritë sigurinë,

ai s’e meriton as lirinë dhe as sigurinë…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook