Artur Schopenhauer

 

 

 

Arthur Schopenhauer

Arthur Schopenhauer

“Kush sheh gjithnji zi dhe i ruhet gjithnji ma s’keqes duke marrë edhe masa në kët drejtim, s’ka me gabue ma shumë se ai që u jep gjithë gjanave ngjyrë dhe nji parapamje t’kthjellët…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës, Arkivi Jozef Radi  Etiketat:

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook