Andrew Carnegie (1835-1919) – Paraja

Andrew Carnegie (1835-1919)

Andrew Carnegie (1835-1919)

“Nuk ka klasë ma mjerisht të mjerueshme,

se sa ajo që ka paratë dhe asgja tjetër…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook