Alexandre Dumas – Miqsia

Alexandre Dumas

Alexandre Dumas

“…Miqsia qëndron në harresë të gjithçkaje çka japim, dhe në kujtesë të gjithçkaje që ne marrim…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook