Alessandro Manzoni – Miqsia

Alessandro Manzoni

Alessandro Manzoni

“…Nji nga lehtësimet ma të mëdha të jetës asht miqsia dhe nji nga lehtësimet ma të mëdha të miqsisë asht pasja e dikujt me i rrëfye nji sekret…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook