Albert Einschtain (1879-1955) – Suksesi

Albert Einstein (1879-1955)

Albert Einstein (1879-1955)

“N’se dëshiron sukses mjafton me ba diçka që e ndjen dhe diçka që beson…

e suksesit s’i mbetet tjetër veç me ardhë…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook