Urime për 105 vjetorin e Lindjes së Lazër Radit

Lazer Radi dhe dorshkrimet e tij - Saver 1989

Lazer Radi dhe dorshkrimet e tij -
Kampi i Savres 1989

Urime për 105 vjetorin e Lindjes së Lazër Radit

Kevin Haxhiu - I paharruar kujtimi i babait tuaj të nderuar! Respekte!

Ferdinand – VushajI përjetshëm kujtimi i tij!

Dedndreaj Pellumb - Rrnoshi dhe e kujtoshi! Baba juaj, jetoj vrullshëm jetën pavarsisht kalvarit të vuajtjeve. La mrapa një familje dhe një trashëgimni shumë të vyer. Pushoftë në paqë

Vasilika Michalas - Një trëndafil!

Bashkim Alushi - I përjetëshëm kujtimi i babait tuaj Jozef!

Sami Milloshi - Respekt

Emrije Krosi - Mirënjohje!

Gjergj Jozef Kola - Poeti që jetoi 45 vjet mes telave me ferra të burg-internimit, Lazër Radi i përjetëshëm kujtimi yt e i atyne dinozaurëve të kulturës shqiptare që diktatura i burgosi sapo hyni e i mbijetuen deri ne fund… Për ju ende nuk e ka nji piedestal kujteset e lavdijet!!!

Ida Mengjesi - I përjetshëm kujtimi i tij!

Genci Dautaj - Të rroni, ta kujtoni e ta trashëgoni me nder dhe krenari, brez pas brezi Kujtimin e Babës tuaj, djalit të Prend Radit shokut dhe mikut të At Shtjefën Gjeçovit!

Gentiana Kone - Pa fjalë! Lum ju për k’të babë! Respekt e mirënjohje për Dr.Lazër Radin.☘️

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat:

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook