Arkivë për » Shtator 22nd, 2023 «

Qasja hermetike e qenies, në muzgjet e (përtej)shpresave njerëzore të Lazër Radit – studim nga Emrije Krosi

Qasja hermetike e qenies, në muzgjet e (përtej)shpresave njerëzore të Lazër Radit nga Emrije Krosi Qasja ndaj poetikës së Lazër Radit, nuk lindi vetiu, por ishte e kahershme. Kur isha studnte, rrëmoja Lexo Me Teper.

Të lindur në shtrëngatë! – nga Kazanova Aliaj

Të lindur në shtrëngatë! nga Kazanova Aliaj E një ditë do të ndëgjoheshe deri në Amerikë oshëtima e Sharrit e Lazër & Jozef Radit! Oshëtima e dhimbjeve që trondit me jehonën e saj Lexo Me Teper.

Gjon Destanisha kur u ekzekutua, thirri: Rrnoftë Shqipnia! Rrnoftë Flamuri kombëtar! – pjesë nga kujtimet e Gjokë Spaçit

Gjon Destanisha kur u ekzekutua, thirri: Rrnoftë Shqipnia! Rrnoftë Flamuri kombëtar! pjesë nga kujtimet e Gjokë Spaçit Ushtaraku në këtë fotografi është Gjon Lulash Destanisha dhe bashkëshortja e tij Antonina Vas Kola Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook