Arkivë për » Shtator 21st, 2023 «

Leonard Cohen (21 Shtator 1934 – 7 nëntor 2016) dhe mëmëdheu i origjinës… – përgaditi Saimir Z. Kadiu

Leonard Cohen (21 Shtator 1934 – 7 nëntor 2016) dhe mëmëdheu i origjinës… përgaditi Saimir Z. Kadiu 4 vjet me parë (prill 2019), kam parë “live” nga afër skulpturën e Leonard Cohen Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook