Arkivë për » Shtator 13th, 2023 «

Parathënie dhe pasthënie e librit “Amerika në Pasqyrë” me autor studiuesin dhe publiçistin shqiptaro-amerikan, Klajd Kapinova nga Tomë Mrijaj,

Parathënie dhe pasthënie e librit “Amerika në Pasqyrë” me autor studiuesin dhe publiçistin shqiptaro-amerikan, Klajd Kapinova nga Tomë Mrijaj, New York The main points of view of the book “America in the Lexo Me Teper.

Kjo Kombëtare – gjithëshqiptare… – nga Adriatik R. Dosti

Kjo Kombëtare – gjithëshqiptare… nga Adriatik R. Dosti Po na bën vërtet krenarë të gjithë ne shqiptarëve kudo që jemi anë e kënd botës… fatkeqesisht të shpërndarë si zogjtë e Korbit… pak Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook