Arkivë për » Shtator 12th, 2023 «

Sfidë ndaj çdo humbjeje, tragjedie e frike n’emër të besimit… nga Emrije Krosi

Sfidë ndaj çdo humbjeje, tragjedie e frike n’emër të besimit… nga Emrije Krosi shënime për librin “Mrí Dedja e Merrnaçajve” e Jozef Radit Në librin e rrëfimeve, “Mrí Dedja e Merrnaçajve, – Zonja Lexo Me Teper.

“Shtëpia me Gjethe” – nga Visar Zhiti

“Shtëpia me Gjethe” nga Visar Zhiti Takimi u bë në “Shtëpinë me gjethe”. E dija ç’ishte ai muze në Tiranë, kishte një hije të zymtë për mua dhe një mister tragjik që Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook