Arkivë për » Qershor 3rd, 2023 «

Një ngjashmëri midis Teatrit Kombëtar dhe Akademisë së Studimeve Albanologjike – nga Mal Berisha

Një ngjashmëri midis Teatrit Kombëtar dhe Akademisë së Studimeve Albanologjike nga Mal Berisha Të dashur anëtarë, studiues, punonjës të Akademisë së Studimeve Albanologjike – ASA! A ju kujtohet kur u shemb Teatri Kombëtar Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook