Arkivë për » Maj 30th, 2023 «

Demokracia dhe përparimi ngrihen vetëm mbi të vërtetën – nga Ilir Zela

Demokracia dhe përparimi ngrihen vetëm mbi të vërtetën nga Ilir Zela 6.027 shqiptarë janë vrarë nga regjimi komunist. 984 shqiptarë kanë vdekur në burgje gjatë regjimit komunist. 308 shqiptarë humbën aftësinë mendore gjatë qëndrimit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook