Arkivë për » Maj 23rd, 2023 «

Tipi i pseudointelektualit që me urdhër të UDB-ës indoktrinonte rininë shqiptare! – nga Ahmet Asani

Njeriu Pa Idenditet Tipi i pseudointelektualit që me urdhër të UDB-ës indoktrinonte rininë shqiptare! nga Ahmet Asani Për vitin 1974, kur Kosova fitoi statusin kushtetues si njësi federative dhe shqiptarët në Maqedoni morën Lexo Me Teper.

Projektimi i Bindjeve Personale – nga Artan Kafexhiu

Projektimi i Bindjeve Personale nga Artan Kafexhiu Çdo kujt i bie rasti të shprehet: “Bindja ime personale është se, kolegu më sipër e ka interpretuar krejt personalisht…”, e vazhdon të arsyetojë mbi Lexo Me Teper.

Tri goditjet kundër arsimit në Kosovë – Bajram Mjeku

Tri goditjet kundër arsimit në Kosovë nga Bajram Mjeku Arsimi në Kosovë i ka patur rënie-ngritjet e tij, por tri goditjet e rënda që i ka pësuar në gjysmëshekullin e fundit, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook