Arkivë për » Maj 21st, 2023 «

Orbis Seraphicus – nga Kastriot Marku

Orbis Seraphicus nga Kastriot Marku Orbis Seraphicus, përbën pa dyshim një ndër veprat më të rëndësishme e cila i kushtohet veprimtarisë misionare të etërve françeskanë nëpër botë dhe sipas meje vepra më Lexo Me Teper.

Vetëdija dhe realiteti i njeriut shqiptar përmes tranzicionit shoqëror, në romanin “Në Tiranë bie shi”, të Kliton Nesturit – nga Emrije Krosi

Vetëdija dhe realiteti i njeriut shqiptar përmes tranzicionit shoqëror, në romanin “Në Tiranë bie shi”, të Kliton Nesturit nga Emrije Krosi Letërsia e pasviteve’90-të, përveçse lirisë në krijimtarinë artistike, shënon edhe një Lexo Me Teper.

Asnji habi për rezultatet e zgjedhjeve në Shqipni… – nga Ilir Seci

Ilir Seci 2014 Asnji habi për rezultatet e zgjedhjeve në Shqipni… nga Ilir Seci Me 20 prill të vitit 1980, regjimi komunist i Fidel Kastros në Kubë shpalli se të tanë ata kubanë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook