Arkivë për » Maj 19th, 2023 «

“Lulet e Balzakut” – pasuri eseistike e veçantë e një gjeniu… – Parathënie nga Jozef Radi

“Lulet e Balzakut” – pasuri eseistike e veçantë e një gjeniu… Parathënie nga Jozef Radi Honore de Balzak është ndër figurat e mëdha të letërsisë e specifikisht të romanit epope, dhe i Lexo Me Teper.

Të vajtova, Ilir, siç vajtohen vëllezërit requiem nga Shpend Sollaku – Noé

Të vajtova, Ilir, siç vajtohen vëllezërit requiem nga Shpend Sollaku – Noé   Lajmi i Shpendit për “Ikjen e Ilirjan Hoxhës” më trazoi shpirtërisht dhe më tronditi. Ishte një prej personazheve të klasës Lexo Me Teper.

Pse u humbën zgjedhjet?! – Refleksione nga Jozef Radi ditë mbas dite si pjesë e një ceremonie mortuarie…

Jozef Radi 2016 Pse u humbën zgjedhjet?! Refleksione nga Jozef Radi ditë mbas dite si pjesë e një ceremonie mortuarie… *** Përpara se të pyesim “Pse u humbën zgjedhjet?” duhet të bëhet një pyetje tjetër Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook