Arkivë për » Maj 16th, 2023 «

Letra e Albert Kamysë për mësuesin e fillores…

Letra e Albert Kamysë për mësuesin e fillores… Pasi fitoi Çmimin Nobel, shkrimtari Albert Kamy mendoi që të falënderojë të parën nënën e tij, dhe të dytin një mësues të shkollës Lexo Me Teper.

Procesverbali dhe Statuti i “Bllokut Kombëtar Indipendent” (1946)

Procesverbali dhe Statuti i “Bllokut Kombëtar Indipendent” Proces Verbal (I mbajtun sod me 6 Nanduer 1946) Të poshtshënuemit, përfaqësuesit e grupeve të ndryshme indipendente të Romës, të mbledhun për nji shqyrtim Lexo Me Teper.

Nuk ka fitues por vetëm humbës… – Refleksion mbi zgjedhjet e 14 majit 2023 – nga Adriatik Riza Dosti

Nuk ka fitues por vetëm humbës… Refleksion mbi zgjedhjet e 14 majit 2023 nga Adriatik Riza Dosti Dhe humbësit e mëdhenj janë Shqipëria e shqiptarët… 15 maj… ditë e zymtë, trishtim, çoroditje totale, hutim Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook