Arkivë për » Maj 15th, 2023 «

FERRI – Dante Alighieri në përkthimin e Mark Ndojës

FERRI – Dante Alighieri në përkthimin e Mark Ndojës Kanga 24 – Hajdutët dhe ndëshkimi për ta Rrethi i tetë i Ferrit – gropa e shtatë – shpirtnit e hajnave rravgojnë cullak mes Lexo Me Teper.

Një rrëfim për babagjyshin në përvjetorin e lindjes – nga Merita McCorm

Një rrëfim për babagjyshin në përvjetorin e lindjes nga Merita McCorm Më 15 Maj 1911, lindi babagjyshi im Nevruz Bajraktari në fshatin Cangonj, fshati i parë që shënon hyrjen në Devoll, kur Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook