Arkivë për » Maj 11th, 2023 «

Ramët (Berishët) do të fitojnë përsëri e përsëri – nga Petraq Kote

Ramët (Berishët) do të fitojnë përsëri e përsëri nga Petraq Kote “Rama” do të fitojë përsëri më 14 maj 2023, dhe, prapë do të fitojë zgjedhjet e mëdha politike 2025, e ka Lexo Me Teper.

Benet Beci, as prej Puket as i lagun! Editorial – nga Agim Popoci

Benet Beci, as prej Puket as i lagun! Editorial nga Agim Popoci Përkundër mobilizimit të Kryeministrit Edi Rama dhe Qeverisë së tij për ta pushtuar Shkodrën, nuk ka shkodran që priste nga Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook