Arkivë për » Maj 7th, 2023 «

“Pranvera vieneze” në kandvështrimin tim – nga Leon Lekaj

“Pranvera vieneze” në kandvështrimin tim nga Leon Lekaj Sapo zbrisje në Vienë, ekzistonte një ndjesi shtypëse, e cila nuk të lëshonte lehtë dhe të jepte pak mundësi të zbrazeshe prej famës së Lexo Me Teper.

Raporti i votave në Tiranë si tregues i së ardhmes – nga Përparim Gjeka

Raporti i votave në Tiranë si tregues i së ardhmes nga Përparim Gjeka Zgjedhjet për kryetar bashkie në Tiranë më 14 Maj janë eksperimentale në kuptimin që për herë të parë Lexo Me Teper.

Prezantimi i programit politik të ASH-ë – nga Albert Bikaj

Prezantimi i programit politik të ASH-ë nga Albert Bikaj Pjesë nga fjalimi në Kuvendin e IV të Alternativa Shqiptare, Tuz, Malësi Në jetën e përditshme fjala “politikë” tek shumë njerëzi ngjall mosbesim: manipulim, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook