Arkivë për » Maj 5th, 2023 «

Tmerr dhe panik në kryeqytet: 13 tetor 1943 Bombardimi i Tiranës nga aviacioni britanik – nga Hasan Bello

Tmerr dhe panik në kryeqytet: 13 tetor 1943 Bombardimi i Tiranës nga aviacioni britanik nga Hasan Bello Në librat e historisë para dhe pas viteve 90-të pothuajse nuk përmendet aspak tmerri dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook