Arkivë për » Mars 28th, 2023 «

Boksieri Shqiptar Kristian Prenga – një moment krenari për gjithë shqiptarët kudo – nga Frank Shkreli

Boksieri Shqiptar Kristian Prenga – një moment krenari për gjithë shqiptarët kudo nga Frank Shkreli Për fat të keq, shpesh na duket sikur për Shqipërinë dhe për shqiptarët dëgjojmë më shumë lajme Lexo Me Teper.

S’mund të qaj më… – nga Petraq Kolevica

S’mund të qaj më… nga Petraq Kolevica Ishim bashkē me Lasgushin në shtëpi të Dhimitër Paskos, pasi u kthyem nga varrimi i tij. Rrinim dhe s’na rrihej. Kur Lasgushi u ngrit të shkonte, Lexo Me Teper.

Ikona e baletit shqiptar: Zoica Haxho! – nga Emil Asturian

Ikona e baletit shqiptar Zoica Haxho! nga Emil Asturian Më, 28 Mars, ka ditëlindjen e 90-të nëna jonë, Hirushja e harruar e artit shqipëtar. Prima Ballerina, Zoica Haxho, jo për nga radha Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook