Arkivë për » Mars 26th, 2023 «

Cili është misioni i Godoles në PD? – nga Rexhep Polisi

Cili është misioni i Godoles në PD? nga Rexhep Polisi Jonila Godole deklaroi mbrëmë në emisionin “Opinion” se, nuk është anëtare e Partisë Demokratike dhe as nuk do të bëhet ndonjëherë anëtare Lexo Me Teper.

Fundmarsi i mbrapshtë i ‘97 – nga Kostandin Koliqi

Fundmarsi i mbrapshtë i ‘97 nga Kostandin Koliqi Në vitin e mbrapshtë ‘97, vit i rrebelimit komunist për përmbysjen e shtetit të parë demokratik, kanë ndodhur shumë ngjarje të rënda por, mendoi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook