Arkivë për » Mars 23rd, 2023 «

Peshkatari i Zgjuar – Përrallë Arabe – nga Rashid Abdyl

Peshkatari i Zgjuar Përrallë Arabe – nga Rashid Abdyl Përkthim nga Agim Xh. Dëshnica Jetonte dikur një peshkatar shumë i varfër me gruan, dy çupat dhe një çun. Sado punonte i gjori nga Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook