Arkivë për » Mars 17th, 2023 «

“Fundjava me Musine Kokalarin në Vjenë” – Referent Jozef Radi

“Fundjava me Musine Kokalarin në  Vjenë” Referent Jozef Radi 1. Paralelet e jetës së Musine Kokalarit e të Jozef Radit janë shumë të fuqishme. Të dy janë shkrimtare e të dy kanë mbajtë Lexo Me Teper.

Nga jeta e Gjeniut – Honore de Balzak, shkrimtari i periferisë – nga Albert Vataj

Nga jeta e Gjeniut – Honore de Balzak, shkrimtari i periferisë nga Albert Vataj Jeta e këtij “Napoleoni” që zotëroi historinë e Francës dhe letërsisë botërore me penë, nuk ka një Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook