Arkivë për » Mars 16th, 2023 «

Martin Camaj dhe magjia e bukurisë të krijimtarisë të dialektit të veriut – nga Vera Camaj

Martin Camaj dhe magjia e bukurisë të krijimtarisë të dialektit të veriut nga Vera Camaj 31 vjet nga largimi i axhës tim të mrekullueshëm e të dashur Një mallëngjim i veçantë për pamundësinë Lexo Me Teper.

Pse e dua Dardaninë? – nga Fahri Xharra

Pse e dua Dardaninë? nga Fahri Xharra E dua, sepse kështu më kanë mësuar. E dua Dardaninë sepse ësht historia e jonë mijëra vjeçare. “Dardanët dhe mbretëria e tyre paraqesin strumbullarin e të gjitha Lexo Me Teper.

Akili: Mburoja e tij legjendare dhe simbolika e saj e veçantë…

Akili: Mburoja e tij legjendare dhe simbolika e saj e veçantë Akili ishte nga heronjtë më të famshëm dhe trima të antikitetit “Vendos tokën, vendos detin, vendos qiejt lart, vendos diellin e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook