Arkivë për » Mars 12th, 2023 «

Intelektualët e Kampit të Kuçit të Vlorës – në syrin e piktorit Lek Pervizi

Intelektualët e Kampit të Kuçit të Vlorës (1954-1958) në syrin e piktorit Lek Pervizi Ky asht profili i parë që u i bana Lazrit në barakën e Plukut, më 1974. (fotoja poshtë) Tashti Lexo Me Teper.

Ardian Koçi dhe Heterodon – Gjarpri që ha vetveten – nga Shpend Sollaku – Noé

Ardian Koçi dhe Heterodon – Gjarpri që ha vetveten nga Shpend Sollaku Noé -Pushohet nga puna drejtuesi më i zot i Zonave të Mbrojtura të natyrës shqiptare -Preteksti – një intervistë më Lexo Me Teper.

Jeta dhe Vepra Poetike e Lazër Radit – nga Sali Bytyçi

Jeta dhe Vepra Poetike e Lazër Radit nga Sali Bytyçi Jeta e Lazer Radit Lazër Radi ka lindur në Prizren më 29 janar 1916, dhe ishte i fundit i pesë fëmijëve të Prend Çup Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook