Arkivë për » Mars 11th, 2023 «

Feniksi – Këshilla të thjeshta për ata që merren me arte e letërsi – nga Robert Martiko

Feniksi Feniksi – Këshilla të thjeshta për ata që merren me arte e letërsi nga Robert Martiko Shpesh herë përmendet, sidomos në poezi, zogu i famshëm mitologjik, i quajtur Feniks. Sipas traditave të Lexo Me Teper.

Çka dëshmon dhe çka fsheh pasthënia e “Mesharit” të Buzukut – nga Anton Nikë Berisha

Çka dëshmon dhe çka fsheh pasthënia e “Mesharit” të Buzukut nga Anton Nikë Berisha 1.Rëndësia dhe “historiku” i shkurtër i Pasthënies Rëndësia e Pasthënies së veprës së Gjon Bdek Buzukut “Meshari” (1555) është Lexo Me Teper.

Burgimet – nga libri “Jetë e Humbur” – Kujtime nga Ejëll Çoba

Burgimet – nga libri “Jetë e Humbur” - Kujtime nga Ejëll Çoba Kujtime të shkruara nga gusht 1973 deri në fund të dhjetorit 1977 “Mund të durohen vetëm gjanat ekstreme..” Konti Rober dë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook