Arkivë për » Mars 10th, 2023 «

Çu En Lai (5 mars 1898 – 8 janar 1976) – përgaditi Saimir Z. Kadiu

Çu En Lai (5 mars 1898 – 8 janar 1976) përgaditi Saimir Z. Kadiu Pas vizitës së Hrushovit në vitin 1959, vizita më e rëndësishme e një zyrtari të lartë komunist në Lexo Me Teper.

Abaz Ermenji patriot dhe mbrojtës i flaktë i çështjes shqiptare – (12 dhjetor 1913 – 10 mars 2003)

Abaz Ermenji patriot dhe mbrojtës i flaktë i çështjes shqiptare Abas Ermenji (12 dhjetor 1913 – 10 mars 2003) Plot 20 vjet më parë, më 10 mars 2003, ndërroi jetë Abas Ermenji, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook