Arkivë për » Mars 9th, 2023 «

Përtej rastësive dhe kreshërive – Anne Hathaway – Bashkëshorti dhe William Shakespeare

Përtej rastësive dhe kreshërive – Anne Hathaway – Bashkëshorti dhe William Shakespeare Interesante gjithmonë bota e kërshërive dhe e rastësive. Ja një shembull që e gjeta dje në rrjet: Bashkëshorti i aktores Lexo Me Teper.

Pranvera dhe Dashnia… tregim nga Jozef Radi

Pranvera dhe Dashnia… tregim nga Jozef Radi Nji ditë marsi, ndërsa dielli donte me dalë prej drojes e m’u futë ndër dejtë e pemëve, syve t’mi prej s’largu u trokiti nji krijesë, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook