Arkivë për » Mars 6th, 2023 «

Kongresi i Triestes 1 – 4 Mars 1913

Kongresi i Triestes 1 – 4 Mars 1913 110 vjetori i Ngjarjeje të Rëndësishme në Histori Me kët shkrim pak më të plotë mbi Kongresin e Triestes e mbyll këtë faqe të Lexo Me Teper.

Tirana Intelektuale e Shekullit te XX

Shkrimtarë Tiranas - Hasnaj, Dalliu, Kusi, Llagami, Farka, Greblleshi Tirana Intelektuale e Shekullit te XX Familjet Tironse e kanë pasur traditë të hershme edukimin dhe shkollimin e të paktën një fëmije. Më poshtë Lexo Me Teper.

Lek Pervizi – Monument i Gjallë… – nga Visar Zhiti

Lek Pervizi – Monument i Gjallë… nga Visar Zhiti …kështu e cilëson shkrimtari Jozef Radi dhe na bën me dije se “Lek Pervizi sot është 94 vjeç. Praktikisht është Monument i gjallë i gjithë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook