Arkivë për » Mars 1st, 2023 «

“Duke mbledhur Dritë” – Poezia e Visar Zhitit botohet në Kinë Libri dhe një intervistë nga Andreas Dushi

“Duke mbledhur Dritë” – Poezia e Visar Zhitit botohet në Kinë Libri dhe një intervistë nga Andreas Dushi – Shkrimtari Andreas Dushi: Sapo ka dalë në Kinë poezia e shkrimtarit tonë Visar Lexo Me Teper.

Aroma e barit t’korrun dhe “Hotel California” – tregim nga Jozef Radi

Aroma e barit t’korrun dhe “Hotel California” tregim nga Jozef Radi Asht nji prendverë e kurrndodhun ma parë. Karantina e përgjithshme e ka kthye botën mbarë n’nji karakatinë të madhe, ku hovi i Lexo Me Teper.

Antologji – Dhimbje dhe Mall – “Në raft të librave kërkomë!” – nga Mark Simoni

Antologji me 90 Poezi – Mark Simoni Dhimbje dhe Mall – “Në raft të librave kërkomë!” nga Mark Simoni E si mund ta shprehë më bukur se me këto vargje, dëshirën e tij Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook