Arkivë për » Shkurt 8th, 2023 «

Flamuri Kombëtar i Shpalosur në Elbasan (Shtator 1909) – nga Shefqet Deliallisi

Flamuri Kombëtar i Shpalosur në Elbasan (Shtator 1909) nga Shefqet Deliallisi Shikoni këtë foto bërë në Elbasan nga një gazetar i huaj në shtator 1909 Lexoni komentin frëngjisht në fund të saj. Është Lexo Me Teper.

Një rrëfim filozofik dhe njerëzor i Alda Merinit (1931-2009), – poetes së madhe italiane… sjellë në shqip nga Saimir Kadiu

Një rrëfim filozofik dhe njerëzor i Alda Merinit (1931-2009), poetes së madhe italiane… sjellë në shqip nga Saimir Kadiu “Një herë na erdhi një cigan në portat e çmendinës me një Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook