Arkivë për » Janar 24th, 2023 «

Arrestohet ish zyrtarit të lartë të FBI dhe Kryeministri Shqiptar – Charles Mc Gonigal – Adriatik Riza Dosti & Ylli Dylgjeri

Çfarë fshihet pas arrestimit të ish zyrtarit të lartë të FBI - Charles Mc Gonigal… nga Adriatik Riza Dosti Pothuajse në të gjitha mediat amerikane të këtyre dy-tre ditëve të fundit kryelajm Lexo Me Teper.

Shpallet Viti Jubilar i Kuvendit të Arbrit Me rastin e 320 – vjetorit – Janar 1703 – nga Frank Shkreli

  Shpallet Viti Jubilar i Kuvendit të Arbrit Me rastin e 320 – vjetorit – Janar 1703 nga Frank Shkreli Ishte viti 1703 – më saktësisht – 13, 14, e 15 Janari i atij Lexo Me Teper.

Amnistia që duhet dhe SPAK-u që duam – nga Përparim Gjeka

Amnistia që duhet dhe SPAK-u që duam nga Përparim Gjeka Paratë nga të ardhurat e djersës së shqiptarëve në Shqipëri dhe kudo në botë janë në qarkullim të përditshëm me blerje shitjet Lexo Me Teper.

Muret misterioze që kur u ndërtuan nuk u dëgjua asnjë tingull – nga Robert Martiko

Muret misterioze që kur u ndërtuan nuk u dëgjua asnjë tingull nga Robert Martiko Me përjashtime të rralla, jo vetëm vendësi por edhe emigranti, përfshirë intelektualin e lartë me grada shkencore, mund të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook