Arkivë për » Janar 21st, 2023 «

At Zef Pllumi për Ibrahim Rugovën…

At Zef Pllumi për Ibrahim Rugovën: “U sha e u luftue nga serbët, u sha e u luftue nga shqiptarët, u sha e u luftue edhe nga kosovarët e vet, por Lexo Me Teper.

26 fjalët shqipe e 12 numrat e Arnold von Harffit në vjeshtën e vitit 1496 – dhe një shënim…

Dy fjalë rreth fjalorthit të von Harff-it Fjalorthi i Arnold von Harffit, edhe pse krejt i pakët hyn ndër dokumentet e para të shqipes së shkruar. Aty ndeshim në fare pak Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook