Arkivë për » Janar 20th, 2023 «

Poetët tanë të “palexuar” – nga Xhabir Tabaku

  Poetët tanë të “palexuar” nga Xhabir Tabaku Poeti Arb Elo asht padyshim ndër ma cilësorët e ma prodhimtarët e letërsisë sonë bashkëkohore. Ndonëse i njoftun në rrethe elitare poetësh e artistësh, ai Lexo Me Teper.

Peshkatari dhe Gruaja e tij – Përrallë nga Vëllezerit Grimm

Peshkatari dhe gruaja e tij Vëllezërit Grim Përkthim nga Agim Xh. Dëshnica Na ishte një peshktar me gruan e tij. Ata jetonin diku pranë detit në një kolibe të vjetër e të lyrosur. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook