Arkivë për » Janar 18th, 2023 «

Shkollat e para shqipe u hapën në vitin 1632 – nga studiuesi amerikan Edwin Jacques

Edwin Jacques – The Albanians Shkollat e para shqipe u hapën në vitin 1632 Studiuesi amerikan Edwin Jacques Data e hapjes së shkollës së parë shqipe del se është më e hershme Lexo Me Teper.

Pal Doçi (1922-2016) – Historiani pasionant dhe shkencëtari skrupolz – nga Nikollë Loka

Pal Doçi (1922-2016) Historiani pasionant dhe shkencëtari skrupolz nga Nikollë Loka Gjashtë vjet më parë u përcoll për në banesën e fundit, Dr. Pal Doçi, një personalitet mirditas. Pal Doçi arriti të Lexo Me Teper.

“Takimet” me Edi Shukriun – nga Ylli Demneri

“Takimet” me Edi Shukriun nga Ylli Demneri Me 17 janar 2023, mora vesh me keqardhje, vdekjen e poeteshës dhe arkeologes  kosovare Edi Shukriu… Më kujtohet se nga shkrimtarët kosovarë më tërhiqte emri Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook