Arkivë për » Janar 17th, 2023 «

E bardha e Ernest Koliqit i veshur me të bardha – nga Roland Qafoku

E bardha e Ernest Koliqit i veshur me të bardha nga Roland Qafoku Kjo është një fotografi jo shumë e njohur për google. E kam botuar për herë të parë në librin Lexo Me Teper.

Ernest Koliqi – Figura e Pacënueshme e nji Patriarku – nga Dr. Leka Ndoja

Ernest Koliqi – Figura e Pacënueshme e nji Patriarku nga Dr. Leka Ndoja 1.Qendra e sistemit letrar të diasporës, Në 30 vite, 1944-1974, konsiderohet Qendra e sistemit letrar të diasporës, autori ma i Lexo Me Teper.

Gina Lollobrigida – Luigia Lollobrigida (1927-2023) – Diva e Kinematografisë dhe Bukurisë Italiane

Gina Lollobrigida – Luigia Lollobrigida (1927-2023) Diva e Kinematografisë dhe Bukurisë Italiane Gina Lollobrigida – Luigia Lollobrigida (Subiaco, 4 korrik 1927 – Roma, 16 janar 2023), e mbiquajtur edhe Bersagliera – u Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook