Arkivë për » Janar 14th, 2023 «

Histori me Pastruese – opinione dhe sarkazëm

Histori me Pastruese – opinione dhe sarkazëm Erl Kodra Tani vërshojnë denoncimet e “viktimave” të tjera për “pastruesen” – në përpjekje për të fshehur pronaren e vërtetë të 500.000 eurove. Po pse mor Lexo Me Teper.

Vajzat e fshatit tim – nga Bukra Kastrati Hysenukaj

Vajzat e fshatit tim nga Bukra Kastrati Hysenukaj Në një bisedë tavoline ditët e fundit, po flisja për zonën time dhe veçoritë e saj, ku ndër më të spikaturat, janë vajzat. Në atë bisedë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook