Arkivë për » Janar 11th, 2023 «

Dobrica Qosiq: Për popullin serb

Dobrica Qosiq: Për popullin serb Dobrica Qosiq, shkrimtar, anëtar i SANU-së, ish-president i shtetit, “babai i kombit serb”, ka thënë për popullin serb kështu: “Gënjejmë për të mashtruar veten, për të ngushëlluar Lexo Me Teper.

Ca të vërteta për Betonin Romak

Ca të vërteta për Betonin Romak Materiali më i fortë i prodhuar nga njeriu që i ka rezistuar kohës është betoni romak. Betoni romak është një nga shpikjet më të mëdha njerëzore Lexo Me Teper.

Djaj dhe Djallusha… – tregim nga Jozef Radi

Djaj dhe Djallusha… tregim nga Jozef Radi Një mesnatë vjeshte në të dalë, në ndrrim të kohrave, Djajtë e Zinj dhe Djajtë e Përhimë, u mblodhën me urgjencë sëbashku edhe në prani Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook