Arkivë për » Janar 8th, 2023 «

“Më mjafton gjuha e Naimit…!” – nga Behar Gjoka

“Më mjafton gjuha e Naimit…!” nga Behar Gjoka Dëgjon të thuhet shpesh, sidomos nga gjuhëtarët dhe akademikët e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë (Azili i Shkencerimit të Lodhur), me jo pak mungesë Lexo Me Teper.

Një skandal i rradhës i qeverisë – nga Alba Kepi

Një skandal i rradhës i qeverisë nga Alba Kepi Rreth 500 mijë euro para të thata të ofron puna “e ndershme” si Drejtoreshë kabineti në Ministri, e këshilltare e Kryeministrisë. Para të ruajtura Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook