Arkivë për » Janar 7th, 2023 «

Reflektime gjatë leximit të nji libri mbi Dosjet – nga Alma N. Liço

Alma N. Liço Reflektime gjatë leximit të nji libri mbi Dosjet nga Alma N. Liço Sapo kam përfunduar së lexuari librin me dokumente dhe shënime, titulluar: “Njeriu përballë përbindëshit”, të Jozef Radit. Ndonëse Lexo Me Teper.

“Kohët e vështira nxjerrin burra të fortë dhe burrat e fortë krijojnë legjendat e tyre” – nga Lulash Vatnikaj

“Kohët e vështira nxjerrin burra të fortë dhe burrat e fortë krijojnë legjendat e tyre” nga Lulash Vatnikaj Col Qerim Vukaj, lindi në Curraj të Epërm në fillimshekullin e kaluar, më 7 Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook