Arkivë për » Janar 6th, 2023 «

“Shqiptarët, një racë e panjohur; miq dhe armiq të turqve!” – “The Seattle Star” – më 29 prill 1904

“Shqiptarët, një racë e panjohur; miq dhe armiq të turqve!” “The Seattle Star”, më 29 prill 1904 Përktheu: Armand Plaka Gazeta amerikane “The Seattle Star”, më 29 prill 1904, boton artikullin (origj: Albanians, strange Lexo Me Teper.

Çekia & Sllovakia – 30 vjet nga ndarja paqësore e Çekosllovakisë

Çekia & Sllovakia – 30 vjet nga ndarja paqësore e Çekosllovakisë 30 vjet më parë, më 1 Janar 1993, nga shpërbërja e Çekosllovakisë lindën dy republika: Çekia dhe Sllovakia. Një akt i rrallë Lexo Me Teper.

Largojeni Baton Haxhiun nga Ekranet Shqiptare! – nga Milaim Nela

Baton Haxhiu te Syri TV Largojeni Baton Haxhiun nga Ekranet Shqiptare! nga Milaim Nela Të deklarosh në mes të Tiranës në televizonin më të ndjekur se të drejtat e serbëve janë shkelur gjithandej Lexo Me Teper.

32 vite ora 6 – shtypi i opozitës në bankarela – nga Leka Ndoja

32 vite ora 6 – shtypi i opozitës në bankarela nga Leka Ndoja Hapja e shtypit të opozitës, RD dhe ma pas Republika – në funksion të legjitimimit të mendimit opozitar arriti Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook