Arkivë për » Janar 5th, 2023 «

Pse nuk mund të shkoj dot në “festën” e RD-së?! – nga Nebil Çika

Pse nuk mund të shkoj dot në “festën” e RD-së?! nga Nebil Çika Dje mora një ftesë nga kolegu dhe miku im Bledi Kasmi, te cilin e falënderoj për vëmendjen, për një Lexo Me Teper.

Mbrojtës i besimit, traditës dhe ortodoksisë Mirënjohje për Papa Benediktin XVI - nga Albert Bikaj

Papa Benedikti i XVI (16 pril 1927 – 31 dhjetor 2022) Mbrojtës i besimit, traditës dhe ortodoksisë Mirënjohje për Papa Benediktin XVI  nga Albert Bikaj Lajmin për vdekjen e Papa Benediktit XVI e mora Lexo Me Teper.

Standard pa Standarde – nga Ag Apolloni

Standard pa Standarde nga Ag Apolloni Standardi ka nevojë për një rotacion: një standard me bazë gege do të ishte shpagim për një krim të bërë para pesë dekadash. Të gjithë e Lexo Me Teper.

Ҫfarë nuk dinë shqiptarët nga punimet e Kongresit te 1972? – nga Genci Hoti

Drejtshkrimi i Gjuhes Shqipe – 20-25 nentor 1972 Ҫfarë nuk dinë shqiptarët nga punimet e Kongresit te 1972? nga Genci Hoti Miku im Florian Ҫanga më kërkoi të paraqisja punimet e atij kongresi Lexo Me Teper.

Aventurë me ujë, lule e gjarpën – nga Bukra Hysenukaj Kastrati

Aventurë me ujë, lule e gjarpën nga Bukra Hysenukaj Kastrati Aromat, kanë nji veti me t’kthye mbrapa n’kohë, si asgja e askush tjetër. Tuj pi nji çaj prej lule aguliçesh që m’i Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook