Arkivë për » Dhjetor 5th, 2022 «

Kultura e Klanit drejton jetën shoqërore në Shqipëri – nga Kujtim Drishti

Kultura e Klanit drejton jetën shoqërore në Shqipëri nga Kujtim Drishti Një nga vetitë e Klanit është mungesa e transparencës për pjesën tjetër të shoqërisë. Dhe duket se nuk jam gabuar! Përse? Nëse transparenca Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook