Arkivë për » Dhjetor 4th, 2022 «

Udhëtimi i Ismail Qemal Vlorës nga Stambolli në Vlorë dhe disa çështje të mëvetësisë – nga Kastriot Dervishi

Udhëtimi i Ismail Qemal Vlorës nga Stambolli në Vlorë dhe disa çështje të mëvetësisë nga Kastriot Dervishi -2 nëntor 1912, niset nga hotel “Pera” në Stamboll nëpërmjet Detit të Zi dhe mbërrin Lexo Me Teper.

Dine Dine dhe romani i tij – “Mbi Varkën e Karontit” – nga Orhan Sakiqi

Dine Dine dhe romani i tij – “Mbi Varkën e Karontit” nga Orhan Sakiqi Lexova së fundi romanin e Dine Dines: “Mbi Varken e Karontit” – Jeta e një të intenuari që Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook