Arkivë për » Nëntor 21st, 2022 «

Palimpsesti i kohës – nga Bashkim Abazi – Vështrime mbi librin “William Shakespeare” të Victor Hygo

Palimpsesti i kohës nga Bashkim Abazi Vështrime mbi librin “William Shakespeare” të Victor Hygo Me përkthim nga frëngjishtja Abdulla Rami & Ermira Godo Unë jam gjithmonë i lumtur, a e dini pse?! Sepse Lexo Me Teper.

Profecitë e rreme dhe Hija e Hamletit – ese nga Leka Ndoja

Profecitë e rreme dhe Hija e Hamletit Ese nga Leka Ndoja Tërmeti i nëntorit të vitit 2019 Në median e Tiranës tërhoqën vemendjen parashikuesit, si zonja Xh., zoti V., dhe tabloidë të ndryshëm Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook