Arkivë për » Nëntor 16th, 2022 «

E bukura që godet… dhe fjala – nga Ervina Toptani

E bukura që godet… dhe fjala nga Ervina Toptani Nuk jam e bindur se mund të flitet për të bukurën, sepse kur flitet për diçka ajo zakonisht objektivizohet, mbi të gjitha konceptohet, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook