Arkivë për » Nëntor 8th, 2022 «

Prodhues dhe tregëtarë – nga Klodi Stralla

Prodhues dhe tregëtarë nga Klodi Stralla Njeriu, ndryshe nga kafshët që ushqimin e tyre e gjejnë të gatshëm në natyrë, është i detyruar ta prodhojë vetë, dhe jo vetëm ushqimin por edhe Lexo Me Teper.

Mite e fakte në besimet popullore – nga Selim Kurti

Mite e fakte në besimet popullore nga Selim Kurti *** -A ekzistojnë fantazmat? -Kali i Kaligules a ishte senator? -Ne njerëzit, a perdorim gjithe trurin, apo vetem 10% te tij? -Vërtet na bën të lumtur çokollata? Këto Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook