Arkivë për » Tetor 3rd, 2022 «

Enigma e zbulimit te kodikve te Beratit – nga Ylli Polovina

Enigma e zbulimit te kodikve te Beratit nga Ylli Polovina Kush i zbuloj kodikët? – Nas Papapavli apo, Sigurimi Shtetit? “…Ruajtja e dy kodikëve i qe besuar një këshilli sekret të tipit Lexo Me Teper.

3 tetori dita e ribashkimit të dy Gjermanive, dhe disa fragmente historie – nga Klodi Stralla

3 tetori dita e ribashkimit të dy Gjermanive, dhe disa fragmente historie - nga Klodi Stralla Mos janë bërë sot pishman Perëndimorët që s’e lanë Hitlerin t’i çonte sllavët përtej Uraleve, prej Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook